Naslovna Život Horoskop Horoskop za vikend: Kome sreću donosi Mjesec u znaku Riba
Horoskop za vikend: Kome sreću donosi Mjesec u znaku Riba
0

Horoskop za vikend: Kome sreću donosi Mjesec u znaku Riba

0

Gledano u cjelosti, ovo je zabavna nedjelja sa brojnim pozitivnim doživljajima, kaže astrolog Gregory Scott.

Šta nas očekuje na njenom kraju? U petak je Mjesec u Vodoliji i u trigonu sa Merkurom u Blizancima, a kvadratu sa Venerom u Biku i inkonjunkciji sa Marsom u Raku. Razmišljanje i ideje, tetošenje, briga o nekome i iscjeljenje puno su važniji od izražavanja sebe na fizičkom nivou.

Zainteresovani ste za pomaganje drugima da dođu do intelektualne jasnoće i razumjevanja, do kojih ste vi već došli. Možda ćete osjetiti potrebu da njegujete i iscjelite nekog, da nekome pomognete savjetom i dijeljenjem svog životnog iskustva; moguće je i da ćete osjetiti poriv da nekoga zaštitite.

Ipak, budite oprezni s tim jer neki ljudi ne vole dobiti savjet koji nisu tražili, upozorava astrolog. U petak možete donijeti dobre odluke, jer ste u stanju prepoznati da se drugima nešto događa i sve gledate sa apsolutnom jasnoćom pa stvari vidite upravo onakve kakve jesu.

Mjesec je u subotu i dalje u Vodoliji, pa je u sekstilu sa Jupiterom u Strelcu, harmonično povezujući razmišljanje i sreću.

“Subota je sjajan dan za izlazak i zabavu sa prijateljima”, kaže G. Scott. Dan je odličan i za odlazak u pustolovinu i istraživanje, za nove doživljaje kao i za stjecanje novih vještina i znanja.

U nedjelju Mjesec ulazi u Ribe i u sekstilu je sa Uranom u Biku, a u trigonu sa Marsom u Raku i kvadratu sa Suncem u Blizancima. Naglasak je na pogledu u dušu, iscjeljivanju, brizi o sebi.

“Nedjelja je tih, lični dan za razmišljanje i iscjeljivanje sebe, to je zaista savršena nedeljna vibracija. Sve je mirno, sve je tiho… Idite u šetnju, počastite se nečim u čemu uživate, ‘pobjegnite’ u odličnu knjigu… – opustite se i uživajte u životu”, ističe G. Scott.

U nedjelju ćete imati sjajan osjećaj vlastite dobrobiti i odlično se osjećate u svojoj koži, bit ćete zadovoljni onim što ste postigli tokom nedjelje i znat ćete da zaslužujete malo uživanja.

(RadioSarajevo)
Teme:

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *