Naslovna Vijesti Društvo Ovo su osobe koje su u Sarajevu ubile muškarca i zapalile njegovo tijelo
Ovo su osobe koje su u Sarajevu ubile muškarca i zapalile njegovo tijelo
0

Ovo su osobe koje su u Sarajevu ubile muškarca i zapalile njegovo tijelo

0

Izvršenim uviđajem kojim je rukovodio dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo na mjestu požara u ulici Odobašina, gdje je jučer u devastiranoj i zapaljenoj kući pronađen ugljenisan nepoznat leš muške osobe, utvrđeno je da se radi o nasilnoj smrti – ubistvu, saopćeno je iz Uprave policije MUP-a KS.

Intenzivnim radom policijskih službenika Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, pod nadzorom postupajućeg tužioca, policijski službenici su došli do saznanja o identitetu ubijene osobe čiji je leš zapaljen s namjerom prikrivanja i uništenja tragova i dokaza krivičnog djela.

Daljim radom, poduzimajući niz službenih mjera i radnji od strane policije Kantona Sarajevo identifikovane su, pronađene i lišene slobode dvije osobe koje se dovode u vezu s izvršenim krivičnim djelom ubistva.

Policijski službenici nad njima provode kriminalističku obradu u službenim prostorijama Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, nakon koje će biti poznato više detalja u vezi s ovim krivičnim djelom – navodi se u saopćenju.

Kako se saznaje, uhapšeni su Ahmed Ramić i Fahrudin Bajramović.

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *