Naslovna Vijesti Društvo Poznati dobitnici nagrada ¨Nijaz Slipičević¨
Poznati dobitnici nagrada ¨Nijaz Slipičević¨
0

Poznati dobitnici nagrada ¨Nijaz Slipičević¨

0

Mostarci su glasovanjem preko facebook stranice Fondacije Slipičević odlučili kako ovogodišnju prvu nagradu “Nijaz Slipičević” osvaja Jasmin Trnovac, kondicijski trener FK Velež i plivačice Lane Pudar, za dovođenje mostarskih sportaša u formu da pronose slavu Mostara u europskim natjecanjima i na Olimpijskim igrama.

Drugu nagradu “Nijaz Slipičević” osvojio je Elvir Šendro, mladi profesionalni boksač iz Mostara koji niže pobjede nokautima na svjetskoj sceni, član Bokserskog kluba Mostar i reprezentativac BiH s rezultatima u olimpijskom boksu.

Treću nagradu “Nijaz Slipičević” osvojile su Mostarske mažoretkinje, višestruke državne prvakinje, pobjednice internacionalnih mažoret natjecanja i poznate veleposlanice Mostara u Europi i svijetu za kontinuiran rad s mladim ljudima i postignute rezultate u proteklih 26 godina djelovanja.

Fondacija Slipičević će i ove godine, po treći put, dodijeliti plaketu “Nijaz Slipičević” kao posebnu počast onima koji su zadužili Mostar svojim ostvarenim rezultatima. Dobitnik plakete za 2021. godinu je Salko Pezo, akademski slikar i istaknuti kulturni radnik, za dugogodišnji doprinos razvoju mostarske kulture.

Svečanost dodjele nagrada upriličit će se u ponedjeljak, 20. rujna, s početkom u 19 sati u mostarskom Centru za kulturu.

(Fena)

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *