Naslovna Vijesti Društvo Udruga ¨Kap ljubavi¨ za stradale u potresu prikupila 34.000 maraka
Udruga ¨Kap ljubavi¨ za stradale u potresu prikupila 34.000 maraka
0

Udruga ¨Kap ljubavi¨ za stradale u potresu prikupila 34.000 maraka

0

Humanitarna udruga “Kap ljubavi” iz Tomislavgrada u humanitarnoj akciji za pomoć potresom pogođenim područjima Sisačko-moslavačke županije prikupila je 34.000 maraka.

Odmah nakon razornog potresa krajem prošle godine, koji je najviše pogodio Sisak, Petrinju i Glinu, Humanitarna udruga “Kap ljubavi” pokrenula je akciju prikupljanja novčanih sredstava za pomoć postradalima.

U akciji nije prikupljana hrana niti druga materijalna sredstva kojih, kako se doznaje s terena, ima dovoljno, već isključivo novac te je do današnjeg dana prikupljeno 34.000 maraka.

Iz Udruge navode kako su stupili u kontakt s odgovornima na ugroženim područjima te od njih očekuju informacije što je trenutno najpotrebnije. Također, predstavnici Udruge sljedećih dana otići će na lice mjesta kako bi se iz prve ruke uvjerili kakva je situacija na terenu.

“Ljudima koji žive u razrušenim područjima pomoć i podrška trebat će duže vremena. Tlo se još trese, neizvjesnost i strah se osjeti u svakoj pori tih napaćenih ljudi. Budite sigurni da će novac koji je doniran završiti tamo gdje bude najpotrebniji”, poručili su iz Udruge “Kap ljubavi”.

(Fena)
Teme:

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *