Naslovna Sport Ostali sportovi Mostar SG Staklorad jesenski prvak u futsalu
Mostar SG Staklorad jesenski prvak u futsalu
0

Mostar SG Staklorad jesenski prvak u futsalu

0

Mostar Stari Grad Staklorad jesenski dio prvenstva u Premijer futsal ligi BiH završio je na prvom mjestu s maksimalnih devet pobjeda iz devet susreta i 27 bodova, šest više od drugoplasiranog FC Salinesa.

– Na pauzu odlazimo s deset pobjeda, devet u prvenstvu i jednom u Kupu BiH. Šesti put u nizu naš klub je jesenski prvak Premijer futsal lige BiH i to nas vjerojatno čini najboljom ekipom u BiH svih vremena – izjavio je predsjednik Mostar Starog Grada Staklorada Amel Bajgorić.

U devet utakmica igrači Mostar SG postigli su 51 pogodak, a primili 23.

Boje Mostar SG Staklorada u prvom dijelu sezone branili su: Stanislav Galić, Amar Omanović, Kristijan Radin, Sejad Ibrišimović, Kristijan Pantić, Nermin Kahvedžić, Anel Radmilović, Bilal Jelić, Marijo Aladžić, Josip Bošković, Stefan Rakić, Vladan Vesić, Tarik Džemić, Samir Gosto, Benjamin Ćesir i Tarik Memić, priopćeno je iz mostarskog kluba.

Bajgorić je zahvalio svojim igračima te trenerima Mirsadu Fazlinoviću, Ivanu Božoviću, Josipu Lekiću i Bojanu Ljubomiroviću na radu i zalaganju, dodavši kako je cilj u nastavku prvenstva osvajanje naslova prvaka te Kupa BiH.

(Fena)

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *