Naslovna Vijesti Ekonomija Je li Netflix stao u kraj dijeljenju šifri: Korisnici bijesni
Je li Netflix stao u kraj dijeljenju šifri: Korisnici bijesni

Je li Netflix stao u kraj dijeljenju šifri: Korisnici bijesni

0

Pretplatnici Netflixa primijetili su veliki nedostatak u planu dijeljenja šifri korisnika. Dok kriza troškova nastavlja pustošiti naše živote, mnogi su ljudi ostali razočarani Netflixovim suzbijanjem dijeljenja šifri.

Kako su ranije najavili, Netflix će pokušati spriječiti dijeljenje šifri tako što će se korisnici morati spojiti na svoju kućnu internet mrežu svakih mjesec dana. U protivnom, račun će im biti blokiran.

Ali čini se da ova metoda možda nije tako potpuna kao što se kompanija nadala, s obzirom da su ljubitelji filma i TV-a upravo primijetili veliki nedostatak, prenosi Index.

Korisnici ovog streaming servisa tvrde da je ova metoda prijave manjkava jer biste mogli izgubiti pristup vlastitom legitimnom računu ako niste kod kuće duže vrijeme.

U Facebook grupi Netflix Bangers jedan je napisao:

– Je li istina da se svaki mjesec moramo prijaviti na Netflix od kuće ili ćemo blokirani? Nema smisla. Što ako smo daleko od kuće?

– Dakle, moj suprug, koji je vozač kamiona i kojeg ponekad nema i do 3 mjeseca, bit će blokiran ako se ne može prijaviti od kuće? Netflix je smiješan, napisala je druga osoba.

Nove mjere protiv dijeljenja šifri osmišljene su kako bi spriječile ljude da dijele svoje račune s onima izvan svojih kućanstava. To je godinama bio ustaljeni običaj korištenja Netflixa kojim su se ponosili u kompaniji – partneri, prijatelji i obitelj često su pomagali jedni drugima koristeći isti račun.

Međutim, to više neće biti dopušteno i umjesto toga korisnici će morati dodatno platiti ako žele dijeliti svoj račun s nekim izvan svog kućanstva.

Teme:

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *