Naslovna Magazin Film Stallone otkrio zašto se pomirio sa suprugom: Na teži način sam naučio lekciju
Stallone otkrio zašto se pomirio sa suprugom: Na teži način sam naučio lekciju

Stallone otkrio zašto se pomirio sa suprugom: Na teži način sam naučio lekciju

0

Silvester Stalone rastao se, pa pomirio sa suprugom Dženifer Flavin, a zatim je otvorio dušu i objasnio zašto se predomislio za manje od mjesec dana.

Glumac je otkrio da mu je razlaz od supruge “otvorio oči”.

“U meni su se odjednom probudile emocije prema onome što je vrijednije od svega, a to je ljubav prema mojoj porodici. To je važnije i od moje karijere, iako sam na teži način naučio lekciju”, rekao je glumac za “The Sunday Times”.

Zvijezda “Rokija” i “Ramba” govorila je i o tome koliko žali što je zbog karijere bio odsutan kao otac dodavši da pokušava više da se uključi u živote svoje djece. Stalone ima tri ćerke s Dženifer Flavin: Sistin, Skarlet i Sofiju Stalone.

“Sada stalno pitam svoje kćerke kako su provele dan. Jedna mi je jednom rekla da je razmišljala o meni. Nikad prije to od njih nisam čuo. Ali, kada kćerka zna da ti je stalo do nje, biće tu za tebe čitav život”, ispričao je Stalone.

Podsketimo, Silvester Stalone i njegova supruga Dženifer Flavin nakratko su se rastali u avgustu nakon 25 godina braka.

Flavin je u to vrijeme rekla da je tužna što podnosi zahtjev za razvod od Stalonea i da namjeravaju da ostanu u prijateljskim odnosima.

Zatim se par pomirio samo mjesec dana kasnije. Američki mediji pisali su da je par odlučio da se ponovo sastane kod kuće, gdje su razgovarali i uspjeli da riješe nesuglasice.

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *