Naslovna Magazin Film Eva Mendes pojasnila zašto se nije pojavila ni u jednom filmu od 2014. godine
Eva Mendes pojasnila zašto se nije pojavila ni u jednom filmu od 2014. godine
0

Eva Mendes pojasnila zašto se nije pojavila ni u jednom filmu od 2014. godine

0

Eva Mendes otkrila je zašto se već osam godina nije pojavila na filmskom platnu te podijelila koja nova pravila slijedi za odabir filmskih uloga.

Njena posljednja filmska uloga bila je 2014. godine, kada se pojavila u rediteljskom debiju svog partnera Ryana Goslinga “Lost River”.

Govoreći u epizodi emisije “The View” u utorak (10. maja) Mendes se osvrnula na svoju odsutnost s ekrana, navodeći da je uspostavila nova pravila u pogledu svoje profesije otkako je postala majka.

“Još uvijek sam radila, ali jednostavno nisam glumila jer, kao što znate, gluma može oduzeti puno vremena”, rekla je Mendes i dodala: “Pa sam uzela malo vremena da odmorim od filma.”

Na pitanje hoće li razmisliti o povratku, Mendes je nastavila: “Imam tako uzak izbor onoga što ću učiniti. Prije djece, bila sam spremna za bilo šta, ako je to bio zabavan projekt”, ispričala je.

“Ali sada neću raditi ništa što uključuje nasilje. Ne želim se baviti seksualnošću. Lista je kratka”, pojasnila je Mendes.

Rekla je da se “nada” da će se vratiti filmu i glumi ako projekt bude “lijep i čist”, rekavši da bi Disneyev film bio “savršen”.

Mendes ima dvije kćeri s Goslingom, s kojim je započela vezu 2011. nakon što su se upoznali na snimanju filma “The Place Beyond the Pines” 2012. godine.

(Klix.ba)
Teme:

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *