Naslovna Magazin Lady Gaga na društvenim mrežama predstavila svoju animiranu dvojnicu
Lady Gaga na društvenim mrežama predstavila svoju animiranu dvojnicu
0

Lady Gaga na društvenim mrežama predstavila svoju animiranu dvojnicu

0

Lady Gaga je nedavno na društvenim mrežama objavila misteriozni klip u kojem je predstavila svoju fiktivnu animiranu dvojnicu, prenosi The Verge.

Naime, radi se o tzv. cyborgu s dugom plavom kosom i sposobnošću letenja kroz svemir, inače animiranom liku koji neodoljivo podsjeća upravo na američku pjevačicu.

U kratkom, pomalo tajnovitom klipu objavljenom na YouTubeu i Instagramu, oko lika se okreće sjajna zvijezda s kojom cyborg na kraju uspostavlja kontakt. Video se završava pojavljivanjem PetGa, vanzemaljca koji je prvi put viđen tokom izdavanja i promocije albuma Lady Gage iz 2013. godine naziva ArtPop.

Važno je istaći i to da Gaga nije jedini pop umjetnik koji je spojio tehnologiju s koncertima uživo. Drake je u augustu ove godine na svojim nastupima koristio dronove, a pojedini američki i južnokorejski pjevači nastupali su zajedno s fiktivnim k-pop sastavom League of Legends.

Također, Lady Gaga je tokom svog zadnjeg koncerta, koji je održan u petak, na sceni nastupala zajedno s gigantskim robotom.

(Klix)

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *