Naslovna Magazin Za 48. rođendan Centra Skenderija koncerti Joksimovića i Dubioze kolektiv
Za 48. rođendan Centra Skenderija koncerti Joksimovića i Dubioze kolektiv

Foto/Centar Skenderija

0

Za 48. rođendan Centra Skenderija koncerti Joksimovića i Dubioze kolektiv

0

Koncertima Željka Joksimovića i Dubioze kolektiv bit će obilježeno 48 godina od izgradnje i postojanja sarajevskog Centra Skenderija koji je godinama simbol druženja, sportskih manifestacija, sajmova, koncertnih programa.

– Karte za koncerte planirane za 29. novembar – Željko Joksimović i 1. decembar – Dubioza kolektiv, prodate su u rekordnom roku. Ostao je mali broj karata, tako da je Uprava KJP Centra Skenderija odlučila zbog velikog interesovanja i potražnje pustiti dodatni kontigent karata za oba koncerta. Karte će moći da se kupe na biletarnici platoa Skenderija i putem portala Kupikartu.ba, tako da svi zainteresovani koji žele prisustvovati tom spektaklu, trebaju obezbijediti svoje karte na vrijeme – saopćeno je iz Centra Skenderija.

U ovoj sedmici direktor KJP Centra Skenderija Amer Kapo i Željko Joksimović su potpisali ugovor u prostorijama Minacorda u Beogradu i dogovorili sve detalje, kao i scenario koncerta. Željko Joksimović je kazao da mu je drago što nastupa prvi put u Centru Skenderija, posebno na dan obilježavanja 48 godina njegovog postojanja.

Samo dva dana nakon ovog spektakla, publiku će u Skenderiji zabaviti najbolji bosanskohercegovački regionalni bend Dubioza kolektiv, uz promociju njihovog novog albuma “Pjesme za djecu i odrasle”.

(Fena)

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *