Naslovna Život Porodica Učinite da vaš zid priča priču: Dekorišite ga i vratite toplinu vašem domu
Učinite da vaš zid priča priču: Dekorišite ga i vratite toplinu vašem domu
0

Učinite da vaš zid priča priču: Dekorišite ga i vratite toplinu vašem domu

0

Pomoću ovih trikova uljepšajte zidove svog doma.

Iskoristite stare kalendare

Ne rješavajte se starih kalendara tako lako. Da biste zidove učinili interesantnijim i eliminisali monotoniju, izrežite nekoliko zanimljivih slika iz starih kalendara, uokvirite ih i napravite prelijepu zidnu galeriju.

Isčitane novine i magazine iskoristite za dekorisanje

Časopisi i novine prepuni su prelijepih fotografija i ilustracija. Odaberite fotografije koje su vam privlačne i polijepite ih po vašim zidovima. Budite kreativni, isplati se.

Stare fotografije

Nema boljeg načina da vašem domu vratite toplinu od isticanja fotografija vama dragih ljudi. Pomoću zanimljivih fotografija koje vas vraćaju u neke prelijepe momente svakodnevno ćete uživati i prisjećati se dragih uspomena. Na vašem zidu napravite porodično stablo ili, ukoliko pred svojim gostima želite izgledati organiziranije, fotografije uokvirite i napravite pravu zidnu umjetnost.

Koristite tkaninu

Stare komade odjeće, marame ili šalove, kojih ste se željeli riješiti, iskoristite za ukrašavanje interijera. Objesite tkaninu zanimljivog dezena na zid, a kada vam dosadi, jednostavno je zamijenite nekom drugom. Vaš dom će biti topliji i veseliji.

(Klix)

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *