Naslovna Život Ljubav i veze Suprug je prevario pa je od njegovih muzičkih ploča napravila dekoracije
Suprug je prevario pa je od njegovih muzičkih ploča napravila dekoracije
0

Suprug je prevario pa je od njegovih muzičkih ploča napravila dekoracije

0
Kako biste reagirali da saznate da vas muž vara?

Pretpostavljamo da biste iznosili sve njegovo prljavo rublje na društvenim mrežama ili biste doslovno izbacili sve njegovo rublje na ulicu uklanjajući svaki komad koji vas podsjeća na njega, piše Mirror.

Možda biste mogli napraviti nešto malo kreativnije, kao što je napravila Sonia Barton.

Ova žena ima 47 godina i majka je troje djece, a kada je saznala da je muž vara, odlučila je iskoristiti njegovu kolekciju ploča kako bi uredila svoj pod u kuhinji.

Sonia živi u ovoj kući 13 godina, ali nakon što se rastavila od partnera, osjećala je potrebu da ovom mjestu da malo osvježenje. Počela je od kuhinje koja je nekada bila sva u jednoj boji, a sada je osvježena bojama poput ružičaste i ljubičaste.

Osim nove boje zidova i kuhinjskih dijelova, prostorija je dobila i novi pod. Naime, on je napravljen od 5.000 minijaturnih cvjetića, dugmića u boji, novčića i, naravno, raznobojnih muzičkih ploča njenog bivšeg muža.

“Htjela sam ugraditi ploče u pod još kad smo se uselili, ali mom se mužu nije svidjela ta ideja. Ubrzo nakon što smo se razdvojili, odlučila sam napraviti to. Zabavlja me, tjera me da se počnem smijati svakog dana kada uđem u kuhinju i vidim ploče”, objašnjava Sonia.

Barton opisuje svoju novu kuhinju, koja je koštala oko 2.500 funti, kao “djelo ljubavi” i kaže da je na njemu radila tokom noći i vikendima skoro godinu dana, čak i ako su njenu prijatelji mislili da je to suludo.

“Napravila sam sva vrata i ladice. Volim živopisne boje i odlučila sam obojiti kuhinju tako. Provela sam godine tražeći pločice koje bi mi se svidjele i nisam ih mogla naći. Na kraju sam kupila obične bijele i ukrasila ih decoupage tehnikom”, govori dalje Sonia.

Ona je istaknula još i to da ulazak u ovu prostoriju izmami osmijeh na njeno lice bez obzira na to kako se osjeća.

(Klix)

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *