Naslovna Život Horoskop Muškarci ovih horoskopskih znakova teško prebole staru ljubav
Muškarci ovih horoskopskih znakova teško prebole staru ljubav
0

Muškarci ovih horoskopskih znakova teško prebole staru ljubav

0

Muškarci rođeni u ova tri horoskopska znaka teško mogu da prebole staru ljubav i uzdignute glave nastave dalje. Nisu skloni planiranju i gledanju u budućnost, već konstantno dozvoljavaju da ih se prošlost vraća, zbog čega im treba mnogo godina da se upuste u novu ljubavnu priču.

Rak

Za muškarce rođene u znaku Raka rastanci su prava noćna mora i jako teško mogu da se “oslobode” sjenke bivše veze. Oni mnogo ulažu u vezu i sanjaju o tome da zauvijek budu sa tom osobom. Žude za sigurnošću, pa im je teško da raskinu, a rastanke takođe teško primaju. Njihova senzibilna i romantična duša tjera ih da idealizuju svoju prvu ljubav.

Lav

Muškarci rođeni u znaku Lava ne poklanjaju lako svoje srce. Ali, kad se u nekog zaljube, za svoju partnerku će uraditi apsolutno sve, i odmah žele da provedu cijeli život sa njom. Nakon raskida, teško prihvataju činjenicu da neće više sve biti kao ranije. Od straha da ih neko opet ne povrijedi, mnogo opreznije se upuštaju u nove veze i često sanjanju o starim dobrim vremenima sa bivšom partnerkom, prenosi miss7.24sata.hr.

Strijelac

Veza sa slobodnim duhom, kakav je muškarac rođen u znaku Strijelca, nije jednostavna. On se brzo i često zaljubi, ali se teško odluči za čvrstu vezu. Nekako je tek prva velika ljubav uspjela da ga veže za sebe i to nikada neće zaboraviti. Ona je za njega bila jednostavno savršena (premda je sa njom imao iste probleme kao i sa vama).

(24sata.hr)

 

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *