Naslovna Vijesti Društvo Dodik ne odustaje s pričom o “otmici”: Imali su spisak, od donjeg veša do cipela
Dodik ne odustaje s pričom o “otmici”: Imali su spisak, od donjeg veša do cipela
0

Dodik ne odustaje s pričom o “otmici”: Imali su spisak, od donjeg veša do cipela

0

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik u interjvuu za beogradsku “Politiku” nastavio je sa iznošenjem tvrdnji o navodnoj “otmici”, koju ni jedna ozbiljna sigurnosna agencija do sada nije potvrdila.

Iako ni ovaj put svoje tvrdnje nije potkrijepio nikakvim “dokazima”, Dodik je nastavio insistirati da je neko, negdje, zbog nečega “planirao izvšiti” njegovu otmicu. Za sada je jedino sigurno da nisu vanzemaljci!?

“Zaprepastio sam se kada sam dobio spisak šta treba da pokupe u mojoj kući, od donjeg veša do umjetničkih slika, cipela, odijela… Nije to ništa novo, sjećamo se kako su upali Janukoviču, optužujući ga da ima šolje od zlata. Ispostavilo se da to nije tačno, ali koga još zanima takozvana postistina kada čovjeka više nema“, ustvrdio je Dodik.

Iako je jasno da se sigurnosne prijetnje VIP osobama uglavnom ne prijavljuju medijima dok traje istraga, Dodik je otišao i korak dalje te je ustvrdio da su navodnu “otmicu” trebale izvršiti “kombinovane britansko-američke jedinice” koje bi ga locirale (kao da je to problem?), “pokupile” (?) i “odvele na neko nepoznato mjesto”.

“Vjerovatno da me slome ili pridobiju neko moje priznanje, usput me stalno optužujući za neku korupciju, koju nikad nisu dokazali, jer za to nema elemenata. Kada smo to saznali i javno rekli šta smjeraju, oni demantuju, nazivajući to budalaštinama“, poentirao je Dodik uz opasku da se “ne boji”, te je još ustvrdio da su to “sumanute ideje sećijaša po Sarajevu”.

(Fokus.ba)

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *