Naslovna Vijesti Hronika U Bijeljini zapaljen automobil bivšeg savjetnika Dragana Mektića
U Bijeljini zapaljen automobil bivšeg savjetnika Dragana Mektića
0

U Bijeljini zapaljen automobil bivšeg savjetnika Dragana Mektića

0

U centru Bijeljine sinoć oko 22:25 sati nepoznate osobe su zapalile automobil “renault clio” u vlasništvu Andrije Kulića, savjetnika bivšeg ministra sigurnosti Dragana Mektića, bivšeg direktora Pavlović banke i člana Uprave zvorničke Alumine.

Vozilo je potpuno uništeno u požaru, a materijala šteta je velika, objavio je Nebojša Vukanović, zastupnik u NSRS-u.

Vatrogasci su intervenisali i ugasili požar, koji se srećom nije proširio na ostala vozila, a policija vrši uviđaj kako bi se utvrdio eventualni uzrok i počinioci.

Kulić kaže da ne zna ko stoji iza napada, te da nije imao prijetnji.

-Automobil je zapaljen, vjerovatno prvo je poliven benzinom pa je izazvan požar. Ne znam ko bi ovo mogao uraditi i koji su motivi, jer nisam imao nikakve prijetnje, niti upozorenja u posljednje vrijeme. Obavljao sam brojne funkcije, istraživao i ukazivao na kriminal, borio se protiv korupcije i vrlo moguće da sam se tako nekom i zamjerio, ali ne znam ko bi to mogao biti – rekao je Vukanović.

Ostaje da se vidi da li će policija pregedom kamera i istragom utvrditi ko je počinilac i koji su motivi paljenja automobila, jer je ovaj događaj uznemirio i uplašio stanare okolnih zgrada i građane Bijeljine.

(Fokus.ba)

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *