Naslovna Vijesti Društvo Muriz Memić o odluci Vrhovnog suda: Ako su to uradili, to je ponovo zločin
Muriz Memić o odluci Vrhovnog suda: Ako su to uradili, to je ponovo zločin
0

Muriz Memić o odluci Vrhovnog suda: Ako su to uradili, to je ponovo zločin

0

Vrhovni sud Federacije Bosne i Hercegovine odlučio je da će se Ljubi i Bekriji Seferoviću ponovo suditi za smrt Dženana Memića, a otac stradalog Dženana, Muriz Memić poručio je da je to ponovo zločin nad zločinima.

U izjavi za Klix.ba Muriz Memić je kazao da nikakvu odluku nisu dobili od Vrhovnog suda FBiH, koji je raspravljao i odlučio o žalbi Tužilaštva Kantona Sarajevo na presudu kojom su Ljubo i Bekrija Seferović oslobođeni krivice za stradanje Dženana Memića.

Radi se o prvostepenoj presudi.

“Mene još niko nije obavijestio o tome, ali ako su to uradili to je ponovo zločin nad zločinima, ako su to uradili”, kazao je Memić, poručivši da će sačekati službenu odluku.

“Vrhovni sud Federacije Bosne i Hercegovine donio je rješenje u krivičnom predmetu protiv optuženog Ljube Seferovića i optuženog Bekrije Seferovića kojim je djelimično uvažena žalba tužilaca Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, ukinuta presuda Kantonalnog suda u Sarajevu od 16. jula 2018. godine i predmet vraćen prvostepenom sudu na ponovno suđenje”, rekli su nam iz Vrhovnog suda FBiH.
(Klix)

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *