Naslovna Tehno Igre Službeno je otkazana igra Overkill’s The Walking Dead
Službeno je otkazana igra Overkill’s The Walking Dead
0

Službeno je otkazana igra Overkill’s The Walking Dead

0

Nakon kontradiktornih izjava i male konfuzije, potvrđeno je kako Overkill’s The Walking Dead ipak neće zaživjeti na konzolama.

Kooperativna pucačina Overkill’s The Walking Dead na PC-u je prošle godine bila jedna od najlošijih igara. Teško da se itko nakon toga veselio dolasku te igre na konzole, a prošlog tjedna čuli smo vijest da do toga na kraju neće ni doći. Izdavačka kuća 505 Games isprva je demantirala tu informaciju tvrdeći kako igra nije otkazana. Međutim, stvar je sada službena –Overkill’s The Walking Dead je mrtva igra.

Iako je igra u tehničkom pogledu bila “dovršena”, odnosno bila je donekle igriva na PC-u, razlog otkazivanja verzije za konzole leži u činjenici da se tvrtka Skybound Entertainment, koja polaže prava na The Walking Dead franšizu, nije htjela sramotiti tim poluproizvodom. U službenom priopćenju poručili su kako proizvođači igre nisu dostavili proizvod očekivane kvalitete.

U Skyboundu se toliko srame Overkillove igre da će uskoro iz prodaje povući i PC verziju koju su lansirali prije tri mjeseca. Nesretnici koji su ju kupili moći će ju zadržati u svojoj kolekciji, ali se u prodaji više neće moći pronaći. Kupci Deluxe izdanja kojima su obećani dodatni sadržaji vjerojatno će ostati kratkih rukava.

Gledajući unatrag, pravo je čudo što je Overkill’s The Walking Dead uopće bio lansiran. Verzija koju smo dobili bila je sklepana u roku godinu dana, na pokretaču s kojim tvorci igre nisu bili upoznati. Otkazivanjem igre prekinuta je i suradnja između Skybounda i tvrtke Starbreeze te je sada upitno hoće li ista preživjeti na tržištu.

(Noob)

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *