Naslovna Magazin Jet-set Kanye West neće biti optužen nakon što je ženi bacio mobitel na ulicu
Kanye West neće biti optužen nakon što je ženi bacio mobitel na ulicu

Kanye West neće biti optužen nakon što je ženi bacio mobitel na ulicu

0

Američki reper Kanye West neće biti optužen za bacanje mobitela žene koja ga je snimala u januaru ove godine.

Prema saopštenju ureda okružnog tužioca okruga Ventura, koje je u srijedu kontaktirao medij TMZ, navode da je mobitel kojeg je slavni reper bacio na ulicu imao manju štetu. Bacanje je oštetilo samo kućište njenog mobitela, a popravak iznosi oko 30 američkih dolara (oko 50 konvertibilnih maraka).

Također u saopštenju kojeg su mediji dobili navodi se da je žena odbila podići optužnicu protiv Westa. Kayne West, a ni njegov odvjetnik nisu se htjeli oglasiti povodom ovog incidenta.

Snimak sukoba, koji se dogodio u januaru, ubrzo je postao popularan na društvenim mrežama. Još uvijek nije potvrđeno da li je žena koja je snimala bila fotografkinja nekog medija ili samo njegov fan.

Podsjećamo, incident se dogodio kada je Kayne West napuštao košarkašku utakmicu svoje kćeri North. On je shvatio da ga neko snima iz auta i odlučio je izaći iz svog automobila gdje je dotičnoj ženi rekao da prestane snimati.

Ona je pokušala objasniti reperu da ga može snimati, jer je slavna osoba, što je njega dodatno naljutilo. Tada joj je oteo mobitel iz ruke i bacio ga na ulicu. Dok se vraćao svom automobilu sukobio se s još jednim fotografom.

(Klix.ba)
Teme:

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *