Naslovna Magazin Film Ben Stiller bi se mogao pridružiti ekipi filma “Fast and Furious”
Ben Stiller bi se mogao pridružiti ekipi filma “Fast and Furious”
0

Ben Stiller bi se mogao pridružiti ekipi filma “Fast and Furious”

0

Nevjerovatne vijesti stižu u susret fanovima popularne franšize filmova o ljubiteljima automobila i brze vožnje. Prema posljednjim informacijama, Stiller će se pojaviti u devetom nastavku ovog filma. Svakako je interesantno da ove vijesti stižu upravo sada, samo dva mjeseca prije premijere filma, koja je zakazana za maj ove godine. Uz to, fanovi se nisu nadali novim likovima u filmu, s obzirom da se u franšizi pojavilo i više nego dovoljno likova. No, za filmove koji su ostvarili zaradu koja prelazi pet milijardi, čini se da riječ “previše” ne postoji ni u jednom segmentu.

Deveti nastavak popularnog filma na veliko platno vraća Vina Diesela, Michelle Rodriguez, Tyresea Gibsona, Ludacrisa, Jordanu Brewster i Nathalie Emmanuel. Uz to, u novom ostvarenju pojavit će se i John Cena, kao i Charlize Theron.

Kako navodi Screenrant, Stiller će svoje scene početi snimati uskoro, a s obzirom da je većina snimanja filma završena u novembru 2019. godine, nagađa se da će njegove scene biti snimane bez ostatka ekipe u kadru.

(Klix)

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *