Naslovna Magazin Auto Novi paket opreme Mercedesov kamper Marco Polo čini još više sportskim
Novi paket opreme Mercedesov kamper Marco Polo čini još više sportskim
0

Novi paket opreme Mercedesov kamper Marco Polo čini još više sportskim

0

Novi paket čini kamper više sportskim, a nazvan je Premium Sport Package Exterior. Uključuje sportske komponente eksterijera kao što su hromirani detalji branika i 18-inčni naplaci s pet krakova. Ne radi se o velikim dizajnerskim promjenama, ali se sada na kočionim kliještima nalazi natpis Mercedes-Benz. Također, poboljšan je i “sportski” ovjes. Paket će kupci moći naručiti uskoro.

Od proljeća će Mercedes-Benz Advance COntrol (MBAC) sistem biti dio standardne opreme kampera Marco Polo. Ovaj sistem koristi 10,25-inčni centralni ekran osjetljiv na dodir i aplikaciju za smartphone te omogućava putnicima da prate i kontrolišu funkcije kampera poput provjeravanja količine svježe vode u rezervoaru, provjeravanje stanja baterije, kontrolisanja pomoćnog grijača, električnog krova na izvlačenje, panoramskog krova, zvučnog sistema, prilagođavanja osvjetljenja u unutrašnjosti, ambijentalnog osvjetljenja i slično.

Budući vlasnici kampera Marco Polo će od proljeća moći koristiti “Mercedes me” povezane usluge koje uključuju praćenje vozila, navigaciju sa live informacijama o saobraćaju i vremenskim uvjetima, pristup internetu i još mnogo toga.

Cijena novog paketa zasad nije poznata.

(Klix)

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *