Naslovna Magazin Film El Camino napokon ugledao svjetlo dana, otkriva kraj Breaking Bad sage
El Camino napokon ugledao svjetlo dana, otkriva kraj Breaking Bad sage
0

El Camino napokon ugledao svjetlo dana, otkriva kraj Breaking Bad sage

0

Obožavatelji serije Breaking Bad dočekali su premijeru dugoočekivanog filma koji prenosi šta se desilo sa Jesseom Pinkmanom nakon smrti njegovog poslovnog partnera i prijatelja Waltera Whitea s kojim je napravio carstvo proizvodnje metamfetamina.

U traileru filma mogli smo vidjeti policijsku potjeru za glavnim likom Jesseom Pinkmanom. U dva sata filma gledatelji će imati priliku otkriti da li će se Pinkman uspjeti izvući i nastaviti živjeti normalnim životom.
https://www.youtube.com/watch?v=1JLUn2DFW4w

Film je Netflixov projekat, u njemu se pojavljuje nekoliko glumaca iz stare postave. Ipak, Walter White se pojavljuje kao uspomena u samo nekoliko minuta cijelog filma, dok se Whiteova porodica uopće ne prikazuje i ne spominje. Sve obožavatelje serije obradovat će i informacija da se u filmu pojavljuju i Skinny Pete i Badger, Pinkmanovi prijatelji koji su glumili u svim sezonama serije.

Film za sada ima pozitivne ocjene, a fanovi na mnogim forumima ističu kako im se svidjela činjenica da se na dva sata mogu vratiti u već poznat svijet u kojem su uživali kroz pet sezona serije.

(Klix)

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *