Naslovna Magazin Jet-set Buba Corelli uživa na nastupima van BiH nakon što je osuđen zbog trgovine narkoticima
Buba Corelli uživa na nastupima van BiH nakon što je osuđen zbog trgovine narkoticima
0

Buba Corelli uživa na nastupima van BiH nakon što je osuđen zbog trgovine narkoticima

0

Nakon što je Amar Hodžić, poznatiji kao Buba Corelli, osuđen na godinu dana zatvora zbog krivičnog djela neovlaštene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga, popularni bh. reper otputovao je na hrvatsko primorje gdje je nastupao s Jalom Bratom.

Corelli se na Instagramu pohvalio snimcima s nastupa u jednom klubu u Poreču, ali i šetnjom uz more.

Sudeći prema objavama na društvenim mrežama, Buba i Jala potom su se zaputili u Cirih, a večeras nastupaju u Beogradu.

Foto: Screenshot

Foto: Screenshot

Inače, Corelli se prema osudi tereti se da je zajedno sa Almirom Bozalijom od decembra 2014. do juna 2015. nabavljao i prodavao opojnu drogu hašiš, amfetamine i kanabis na području Kantona Sarajevo.

Corelli i Bozalija drogu su čuvali u stanovima, poslovnim prostorima, kućama i automobilima, nakon čega su je prepakivali u manje paketiće za uličnu prodaju.

Hodžić ili Corelli bio je u pritvoru od juna 2015. do februara 2016. godine, dok je Almir Bozalija bio u pritvoru od juna 2015. do januara 2016. godine. Obojici će u izrečenu kaznu zatvora biti uračunato vrijeme provedeno u pritvoru.

Nakon što je odležao osam mjeseci, Buba ima mogućnost da preostali dio zatvorske kazne plati i time izbjegne zatvorsku kaznu.

Inače, kako smo nedavno pisali, jedan dan proveden na slobodi u Federaciji BiH košta 100 maraka. To znači da bi Buba za svoju slobodu trebao platiti 12.000 KM. Nije poznato da li je on to do sada uradio.

(Klix)

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *