Naslovna Magazin Auto Bowlus predstavio ultra luksuznu kamp kućicu
Bowlus predstavio ultra luksuznu kamp kućicu
0

Bowlus predstavio ultra luksuznu kamp kućicu

0

Wave Bespoke Edition je specijalni modele s materijalima u unutrašnjosti inspirisanim jahtama. Duga je 7.925 mm te nudi dosta prostora za putnike tokom njihovog odmora. Napravljena je od panela izrađenih od aluminija koji se koristi u avioindustriji.

Unutrašnjost sadrži mnogo drveta uključujući mješavinu breze i oraha, a Bowlus je odabrao i kombinaciju Marina Del Rey plave i Main Sail bijele boje za unutrašnjost kako bi dodatno naglasio nautički motiv.

Tapacir izgleda kao antilop, ali se zapravo radi o organskom materijalu. Detalji od anodiziranog materijala unose malo blještavog eksterijera u unutrašnjost. Dio za spavanje je opremljen sivim i plavim pokrivačima.

Kamp kućica posjeduje različite specijalne dodatke kao što su meteorološki instrumenti za praćenje vremenskih prilika. Naplaci su crne boje.

Kada je kamp kućica daleko od električne mreže, tu je inverter od 2.000 W, litij željezo fosfat baterije te brzi punjač. Putnici cijeli sistem kontrolišu putem Bluetootha, a solarni panel je dodatna opcija.

Bowlus Road Chief Endless Highways Wave Bespoke Edition kamp kućica košta najmanje 225.000 dolara, a broj proizvedenih primjeraka je ograničen.

(Klix)

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *