Naslovna Magazin Film Ryan Reynolds čestitao rođendan supruzi uz galeriju njenih najgorih fotografija
Ryan Reynolds čestitao rođendan supruzi uz galeriju njenih najgorih fotografija
0

Ryan Reynolds čestitao rođendan supruzi uz galeriju njenih najgorih fotografija

0

Već je poznato kako glumac Ryan Reynolds uživa u šalama na račun supruge Blake Lively. Nakon nekoliko šala koje su postale viralne, Ryan se odlučio čestitati joj rođendan na poseban način, postavljajući galeriju njenih najgorih fotografija na Instagram.

Reynolds je kombinovao deset fotografija na kojima je zaradio skoro sedam miliona lajkova od oduševljenih obožavatelja. Većina fotografija prikazuje njegovu suprugu kako u momentu fotografisanja trepće, ili kako se okrenula na stranu i ne gleda u kameru.

Njih dvoje su veoma aktivni na društvenim mrežama, te ih često koriste kako bi se šalili jedno s drugim, a njihovi obožavatelji uvijek željno iščekuju narednu objavu ovog tipa.

“Blake i ja nikad ne radimo filmove u isto vrijeme. Ako ona radi film na Tajlandu, a ja radim u Vancouveru onda to znači da se nećemo stići vidjeti, a to ne želimo. Funkcionišemo kao tim, zbog toga uspijevamo”, kazao je glumac u jednom od intervjua kada su ga pitali kako on i njegova supruga održavaju uspješan brak.

(Klix)

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *