Naslovna Magazin Film Disney potvrdio: Ewan McGregor vraća se kao Obi-Wan Kenobi u novoj Star Wars seriji
Disney potvrdio: Ewan McGregor vraća se kao Obi-Wan Kenobi u novoj Star Wars seriji

Mandatory Credit: Photo by Andrew H. Walker/Variety/REX/Shutterstock (5895246cb) Ewan McGregor of 'American Pastoral' Variety and Shutterstock Portrait Studio, Day 1, Toronto International Film Festival, Canada - 09 Sep 2016

0

Disney potvrdio: Ewan McGregor vraća se kao Obi-Wan Kenobi u novoj Star Wars seriji

0

Novi servis Disney+ potvrdio je kako će od 2020. godine početi nimati seriju o fiktivnom liku Obiju Wan Kenobiju iz franšize Star Wars (Ratovi zvijezda).

U ulozi legendarnog Jedi Mastera naći će se Ewan McGregor koji je kroz šest godina i tri filma već utjelovio Obija Kenobija, mentora Luke Skywalkera, ali i njegovog oca Anakina Skywalkera.

McGregor je prošle godine negirao glasine o snimanju serije, ali sada je potvrdio kako je scenarij napisan te da uskoro počinje snimanje. Međutim, nije mnogo poznato o radnji serije osim kako će popuniti period između dva dijela filma, “Revenge of the Sith” i “A New Hope”.

Nova serija će se emitovati na Disney+ streaming servisu. Iako se još ne zna ni kako bi se serija mogla zvati, niti kakva nas radnja očekuje, milione fanova Ratova zvijezda oduševila je samo činjenica da će ponovo gledati Ewana McGregora kao Obija.

(Klix)

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *