Naslovna Magazin Jet-set Severini muž “otkazao” saradnju, novi pjevačicin menadžer je Alen Ključe
Severini muž “otkazao” saradnju, novi pjevačicin menadžer je Alen Ključe
0

Severini muž “otkazao” saradnju, novi pjevačicin menadžer je Alen Ključe

0

Nakon samo četiri mjeseca Igor Kojić otkazao je saradnju svojoj supruzi, hrvatskoj pjevačici Severini, vijest je koja je odjeknula u srbijanskim medijima, a koju prenosi Index.hr.

Krajem marta srbijanski mediji pisali su da je Severina ulogu svog menadžera povjerila suprugu Igoru, a sada su objavili da supružnici više nisu i saradnici.

Na Severininom službenom profilu na Facebooku sada piše da joj je generalni menadžer Alen Ključe, a buking agentica Antonela Belamarić.

Mjesecima se špekulira o tome šta se dešava sa Severininom karijerom nakon prekida saradnje s dugogodišnjim menadžerom Tomicom Petrovićem i otkazivanja koncerata. Pisalo se i o prekidima saradnje s drugim saradnicima, a njen PR Davor Grgin jedini je demantirao te napise.

Kojić je u maju za Index.hr prokomentirala promjenu saradnika.

“Smatram da svakih pet godina čovjek treba raditi neke nove stvari. Ja nisam to radila. Ali, u svakom slučaju, uvijek treba promjena. Doduše, svi smo bili kolektivno bolesni, trebali smo se malo odmoriti da bismo ponovo mogli raditi, s novom energijom. I ono što je dobro je što je ta energija tu”, izjavila je Severina.

(Klix)

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *