Naslovna Magazin Film Terry Crews: Snima se nastavak komedije “White Chicks”
Terry Crews: Snima se nastavak komedije “White Chicks”
0

Terry Crews: Snima se nastavak komedije “White Chicks”

0

Sigurno se sjećate kultne komedije “White Chicks” koja je premijerno prikazana davne 2004. godine. U ovom filmu su braća Shawn i Marlon Wayans glumili FBI agente koji su se morali pretvoriti u dvije sestre bjelkinje kako bi obavili svoju tajnu misiju.

Iako su u ovom filmu najsmješniji bili Kevin Copeland i Marcus Anthony Copeland ili Tiffany i Brittany Wilson, ovisno o tome kako gledate, veliki dio zasluga mora ići i Terryju Crewsu.

Upravo je on odglumio neke od najzabavnijih scena u filmu, uključujući sada već kultnu scenu u kojoj pjeva pjesmu Vannese Carton “A Thousand Miles” i ludi ples nakon nekoliko pića.

Iako su priče o nastavku filma kružile već duže vrijeme Terry je u emisiji What Happens Live s Andyem Cohenom odlučio otkriti da se nastavak filma snima.

“Ostao sam u formi samo za taj film. Radim već 15 godina samo kako bismo mogli raditi White Chicks 2”, našalio se Crews.

Potvrda o snimanju nastavka stigla je godinu dana nakon što je Marlon nagovijestio snimanja nastavka filma tokom intervjua za TRL.

(Klix)

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *