Naslovna Biznis Obrazovanje Šesta eTwinning konferencija: ¨Da je nastavnik biti lako, nastavnik bi bio svatko¨
Šesta eTwinning konferencija: ¨Da je nastavnik biti lako, nastavnik bi bio svatko¨
0

Šesta eTwinning konferencija: ¨Da je nastavnik biti lako, nastavnik bi bio svatko¨

0

Agencija za predškolsko, osnovno i srednje obrazovanje, u ulozi Državne službe za podršku eTwinningu u BiH, organizira Šestu godišnju eTwinning konferenciju pod nazivom “Da je nastavnik biti lako, nastavnik bi bio svatko”.

Konferencija se zadnja dva dana, 8. i 9. oktobra, održava u virtualnom okruženju, a usmjerena je na promociju kvalitete nastave na daljinu, praksu održivog podučavanja, kao i na obrazovanje budućih nastavnika.

To je već šesta godina kako Bosna i Hercegovina aktivno sudjeluje u jednoj od najuspješnijih Europskih inicijativa na području odgoja i obrazovanja – eTwinningu, namijenjenom međunarodnoj suradnji i usavršavanju nastavnog i nenastavnog osoblja od predškolskog obrazovanja do srednje škole.

Tijekom konferencije bit će uručena i priznanja dobitnicima eTwinning nagrada u Bosni i Hercegovini za 2019./2020. godinu. eTwinning nagrade najveće su priznanje za uspješno sudjelovanje u eTwinning projektima, a dodjeljuju se najboljem eTwinning ambasadoru, najistaknutijem eTwinneru, najinovativnijem eTwinneru, eTwinnerima koji su dobili Europsku oznaku kvalitete, kao i eTwinning školama s najviše ostvarenih bodova, saopćeno je iz Agencije za predškolsko, osnovno i srednje obrazovanje.

(Fena)
Teme:

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *