Naslovna Biznis Vraća se najveća poslovno-tehnološka konferencija u BiH!
Vraća se najveća poslovno-tehnološka konferencija u BiH!
0

Vraća se najveća poslovno-tehnološka konferencija u BiH!

0

IT profesionalci, predstavnici poslovne zajednice, studenti i svi vi koji želite biti u toku s aktuelnim svjetskim IT trendovima i dostignućima, bez obzira kojem biznis sektoru pripadate, stiže dobra vijest: konferencija NetWork se vraća na scenu u punom obimu i u još većem sjaju!

Nakon dvogodišnje pauze uzrokovane pandemijom, deseto izdanje najveće poslovno-tehnološke konferencije u BiH održat će seuživo, od 26. do 28. oktobra 2022. u Grand Hotelu Neum.

Kao i svaki put do sada, NetWork će biti obilježen vrhunskim, aktuelnim sadržajima, koji će zadovoljiti i najzahtjevnije IT „sladokusce“. Cloud technology, Security &Compliance, ArtificialIntelligence (AI) &MachineLearning (ML), Infrastructure, Productivity&HybridWork, Virtual Reality samo su neke od tema o kojima će govoriti vrhunski predavači iz Bosne i Hercegovine i cijelog svijeta. Vjerujemo da ćemo izborom tema ove godine nadmašiti prethodne konferencije i zadržati status najveće i najposjećenije IT konferencije u BiH, ali i šire.

Early bird ulaznice su već u prodaji putem službene stranice NetWork konferencije.

Rezervirajte pomenute datume kako biste mogli unaprijediti svoja znanja i vještine, uživati u networkingui zabavi, a za više informacija o NetWork 10 konferenciji zapratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIn.

Teme:

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *