Naslovna Biznis Berza Banjalučki brokeri prvi u regionu nude trgovanje na berzi preko Vibera i Skypea
Banjalučki brokeri prvi u regionu nude trgovanje na berzi preko Vibera i Skypea

FOTO: The Verge

0

Banjalučki brokeri prvi u regionu nude trgovanje na berzi preko Vibera i Skypea

0

Trgovanje hartijama od vrijednosti postaje još jednostavnije i lakše uz nove načine davanja kupoprodajnih naloga, na potpuno novi način, putem Vibera i Skypea “Eurobrokeru“. Ova inovativna brokerska kuća je prethodno omogućila klijentima da trguju putem eTrading-a, Webmail-a, telefona i faksa.

Da bi klijent izdao nalog putem Vibera ili Skypea, potrebno je da ima otvoren brokerski račun i uredno potpisan Ugovor o brokerskom posredovanju te da u Viber ili Skype poruci precizno navede elemente naloga prema uputstvu. Nakon prijema poruke s elementima naloga, broker provjerava ispravnost iste te ukoliko su ispoštovani svi propisani uslovi, nalog se prima i unosi u sistem. Klijent se obavještava o zaprimljenom naloga, a poruka s nalogom se elektronski arhivira te se tako proces i završava.

U “Eurobrokeru” ponosno ističu da su jedina brokerska kuća u Bosni i Hercegovini i regiji koja svojim klijentima omogućava davanje kupoprodajnih naloga na ove načine.

U ovoj brokerskoj kući kažu da je njihov cilj svojim klijentima što više olakšati i pojednostaviti trgovanje na berzi.

Više informacija o otvaranju naloga putem Vibera i Skypea, trgovanju hartijama od vrijednosti (akcije, obveznice ratne štete i devizne štednje …), ali i drugim uslugama, kažu u “Eurobrokeru“, zainteresovani mogu dobiti na njihovoj internet stranice www.eurobroker.ba.

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *